Blueair Classic 480i


BUDI ZDRAV. DIŠI ČIST VAZDUH.Blueair Classic 480i
Briga o Vašem zdravlju i zdravlju Vaše familije znači da znate kako da kontrolišete kvalitet vazduha koji dišete. Blueair Classic 480i prečišćivač vazduha odgovara skoro svim zahtevima, uklanjajući sve izazivače alergija i astmi kao i ostale nečistoće iz vazduha. Sada sa ugradjenom  Wi-Fi konekcijom i integrisanim senzorom za praćenje kvaliteta vazduha.

Predviđen za sprostorije do 40 m² uz izmenu vazduha 5 puta u roku od sat vremena.

IMAJTE UVID U KVALITET VAZDUHA
Blueair Aware senzor kvaliteta vazduha je integrisan u Blueair Classic 480i. Na prvi pogled možete videti kvalitet vazduha u Vašoj prostoriji. Spojite se na Blueair Friend aplikaciju kako biste pratili promene i dobijali savete za poboljšanje kvaliteta unutrašnjeg vazduha, naučili kako kvalitet vazduha varira u odnosu na Vaše aktivnosti i kontrolisali Vaš uređaj bilo gde da se nalazite.

JEDINSTVENA HEPASilent TEHNOLOGIJA
Blueair Classic 480i koristi Blueair HEPASilent tehnologiju za uklanjanje svih nečistoća u vazduhu. Koristeći najbolje od elektrostatičke i mehaničke filtracije, HEPASilent tehnologija je revolucionarna kombinacija unapredjenog filter medija i elektrostatičkog naboja materijala koje zadržava i sitne čestice. Ovo osigurava da Vaš Blueair prečišćivač daje rezultate superionije u odnosu na samo elektrostatičku ili mehaničku tehnologiju.

BOLJA KONTROLA KVALITETA VAZDUHA
Blueair Classic 480i je Vaš čuvar čistoće vazduha. Digitalni kontrolni panel i zgodna LED dugmad Vam pomažu u praćenju rada prečišćivača, Wi-Fi konekcije i stanja filtera kao i praćenju kvaliteta vazduha sa indikatorima za nivo čestica PM2.5 i VOC (isparenja). Preuzmite besplatnu Blueair Friend aplikaciju i spojite je sa Vašim Classic uredjajem kako biste kontrolisali funkcije kao što su brzina rada, dečije zaključavanje, noćni režim rada i ostalo, bilo gde da se nalazite.


Cena sa pdv:   79.200,00 rsd 


Blueair Classic serija