O nama

Od svog osnivanja 1994. godine primarna delatnost firme INNOFILT d.o.o. je bila veletrgovina, stručna saradnja i zastupanje firme Seitz Filter Werke renomiranog proizvođača filtracionih materijala, prateće opreme i svetski poznatih dubinskih filtera – filter slojnica i filter modula.

Kao rezultat profesionalnog poslovanja, 2002. godine započinje naša saradnja sa kompanijom PALL Corporation čiji smo do danas ekskluzivni agenti i ovlašćeni distributeri za tržišta Srbije i Crne Gore.

Tokom vremena i prateći zahteve tržišta, kontinuirani razvoj firme je značio i širenje ponude uključivanjem portfolia naših principala kao što su: Enologica Vason, Juclas, DSM Oenobrands, Enoveneta, Mercier, Collard, Infaco, Sirio, itd. obavljajući zastupanje, uvoz i distribuciju njihovog proizvodnog programa.

Uz podršku principala, naša misija i cilj su da svojim poslovnim partnerima i kupcima omogućimo kvalitetna, potpuna i profesionalna rešenja i usluge.

Samo ovakvim pristupom i principima možemo ostvariti našu viziju da firma INNOFILT d.o.o. sa čvrstom pozicijom na tržištu, bude prepoznatljiva po proizvodima vrhunskog kvaliteta sa kojima se garantuje zadovoljan kupac i dugoročan partner. I to ne samo kroz ponudu proizvoda već i predlaganjem inovativnih i kreativnih rešenja nastalih na našem bogatom iskustvu i iskustvu naših principala.