Blueair HealthProtect™ 7470i

Karakteristike
Cena, RSD:
101,300.00

LAGANO ISPUNITE PROSTORIJU SA JOŠ VIŠE ČISTOG VAZDUHA

Prečišćavanje kompletnog vazduha unutar prostorija do 38 m2 svakih 12 minuta!

HEPASilent Ultra™ je najnaprednija tehnologija filtracije. Svaka komponenta je posebno dizajnirana u Švedskoj kako bi pružila maksimalne performanse i energetsku efikasnost. Ova patentirana tehnologija unutar HealthProtect™7470i prečišćivača vazduha kombinuje elektrostatičku i mehaničku filtraciju za ubijanje preko 99% mikroba i uklanjanje prašine, polena, peruti, plesni, VOC i mirisa.

HEPASilent Ultra™ tehnologija isporučuje 50% više čistog vazduha, troši 55% manje energije i ima za 10% manji nivo buke u odnosu na tradicionalnu Hepa filtraciju.


24/7 ZAŠTITA PROTIV VIRUSA I BAKTERIJA
Čak i u stanju mirovanja, patentirana GermShield™ tehnologija omogućava da HealthProtect™7470i prečišćivač vazduha proaktivno vrši monitoring Vaše prostorije i ubija viruse i bakterije u samom filteru koristeći mali protok vazduha i plazma naelektrisanje. Nežan i blag protok vazduha onemogućava rast i dalje razmnožavanje mikroorganizama.


VIŠE ČISTOG VAZDUHA U SVAKOM UGLU PROSTORIJE
Patentirana SpiralAir™ distribucija prečišćenog vazduha isporučuje čist vazduha u smeru 360°, čime se postiže bolje i brže pokrivanje i najzaklonjenijih delova prostorija. 


LCD DISPLEJ
Premijum LCD displej prikazuje detaljne podatke stanja vazduha - koncentracija različitih veličina čestica do čak PM1, nivo isparljivih jedinjenja VOC, temperaturu i vlažnost. Takodje na displeju možete pratiti koliko je još ostalo vremena do zamene filtera.


SA VAMA NA SVAKOM MESTU
Integrisan Wifi daje mogućnost da u svakom trenutku možete preko mobilne aplikacije i preko ugrađenog laserskog senzora za praćenje kvaliteta vazduha, pratiti stanje i kvalitet vazduha unutar prostorije i shodno tome podešavati rad uređaja sa svih lokacija.  


Redovna cena sa pdv: 101.300,00 rsd