Blueair Sense+

INTELIGENTNI PREČIŠĆIVAČ ZA VAŠ JEDINSTVENI STIL
Sledeća generacija serije Sense, Blueair Sense+ kombinuje najsavremeniju tehnologiju sa elegantnim dizajnom i ekološkim verodostojnostima. Wi-Fi konekcija za daljinsko upravljanje i interaktivnost sa Blueair Friend aplikacijom i Blueair Aware monitorom kvaliteta vazduha, Sense+ je srce Blueair inteligentnog sistema čistog vazduha koji Vas stavlja u punu kontrolu Vašeg unutrašnjeg vazduha.

Predviđen za sprostorije do 18 m² uz izmenu vazduha 5 puta u roku od sat vremena.

PAMETNI PREČIŠĆIVAČ VAZDUHA SA WI-FI KONEKCIJOM
Blueair Sense+ je pametni prečišćivač vazduha koji brzo uklanja sve nečistoće iz vazduha unutar Vašeg doma, i to radi sa nagradjivanim dizajnom. Zahvaljujući Wi-Fi konekciji možete kontrolisati uredjaj bilo gde da se nalazite. Tako možete ga uključiti ili isključiti, povećati brzinu rada ventilatora ili aktivirati zaključavanje zbog dece.

JEDINSTVENI BLUEAIR HEPASilentPlus FILTER
Blueair Sense+ dolazi sa dva filtera, i svaki se sastoji od čestičnog filtera i filtera sa aktivnim ugljem za uklanjanje teških gasovitih nečistoć.

TIHA KAO ŠAPAT ISPORUKA ČISTOG VAZDUHA
Koristeći jedinstvenu kombinaciju elektrostatičke i mehaničke filtracije, Blueair filteri su izradjeni sa manje gustim filter medijumom. Ovo znači da je manje napora potrebno za guranje vazduha kroz filter, a što rezultira u vrhunskim performansama uz rad tih kao šapat.

NAJBOLJI PRIJATELJ SA BLUEAIR FRIEND APLIKACIJOM
Nova generacija serije Sense, Blueair Sense+ je najbolji prijatelj sa Blueair Friend besplatnom aplikacijom. Aplikacija Vam omogućava da automatski kontrolišete funkcije kao što su brzina rada ventilatora, jačina LED lampi, zaključavanje zbog dečije sigurnosti i noćni režim rada.
Preuzmite aplikaciju preko App Store and Google Play.


Cena sa pdv:   56.640,00 rsd