Blueair Blue 3210

Karakteristike
Cena, RSD:
22,300.00
ČIST VAZDUH POMOĆU SAMO JEDNOG DUGMETA
Velike performanse, laka upotreba i elegantan dizajn čine  Blue 3210 prečišćivač vazduha odličnim izborom za ljude koji žele da udišu čist vazduh u zatvorenom prostoru. Jednim pritiskom na dugme Blue će se automatski prilagoditi kako bi Vam pružio više čistog vazduha sa manje buke i manjom potrošnjom energije.

Idealan je za manje prostorije poput spavaćih soba do 17 m2 uz 5 izmena vazduha za sat vremena (prema standardu AHAM).


HEPASilent™ TEHNOLOGIJA
Blue 3210 prečišćivač vazduha je opremljen sa jedinstvenom Blueair HepaSilent ™ tehnologijom prečišćavanja koja efikasno uklanja 99,97% čestica poput alergena, prašine, polena, peruti kućnih ljubimaca, plesni čineći Vaš okruženje prijatnim. 
Aktivni ugalj u Blue filteru takodje redukuje neprijatne mirise i dim.


TIH POPUT ŠAPATA
Blue 3210 prečišćivač vazduha je tih poput šapata i možete ga postaviti bilo gde u prostoriji. Jačina zvuka tokom rada od 18 dB na najnižoj brzini i 48 dB na najvećoj brzini prečišćavanja vazduha.


POTROŠNJA STRUJE MANJA OD SIJALICE
HEPASilent™ tehnologija pruža više prečišćenog vazduha potrošnjom energije manje od sijalice. Čak i na najvećoj brzini rada, Blue 3210 troši samo 10W.


SENZOR ZA KVALITETVAZDUHA I LED INDIKATOR
Kvalitet vazduha je praćen koncentracijom PM2,5 čestica. LED indikator kvaliteta vazduha pokazuje 3 različite boje: dobar vazduh, srednje zagađen i zagađen vazduh. 


4 BRZINE RADA VENTILATORA
Jednim pritiskom za AUTO režim rada, dva puta za Noćni režim, tri puta za Svakodnevni, četiri puta za BOOST režim rada. Petim pritiskom se uređaj gasi.

Uređaj se isporučuje sa predfilterom Arctic Trail boje.


Redovna cena sa pdv: 22.300,00 rsd