Blueair Blue Pure 221BLUE PURE 221 PREČIŠĆIVAČ VAZDUHA LAGAN ZA UPOTREBU
Istraživanje pokazuje da je vazduh u zatvorenim prostorijama i do 5 puta više zagadjen od spoljašnjeg vazduha. Blue Pure 221 prečišćava celokupan prostor u prostorijama od 50 m² ukupno 5 puta u toku sat vremena i održava ga savršeno čistim.
Stvorite sigurnost vašeg ličnog okruženja sa vazduhom čistim kao u najotvorenijim lokacijama na Zemlji. Ukoliko je vaša prostorija i manja, vazduh će se prečišćavati brže i češće.


RAD BEZ KOMPLIKACIJA
Intuitivna kontrola uz pomoć samo jednog dugmeta čini Blue Pure 221 veoma lagan za korišenje. Trebate ga samo priključiti u struju i uključiti da radi. Prilikom prvog paljenja  uredjaj se automatski postavlja u preporučenu brzinu rada.
Za Blue Pure 221 karakterističan je veoma tih rad, poput šapata. Proizvodi jako nisku buku i zbog toga može da se koristi i u vašoj spavaćoj sobi.


UKLOPITE GA SAMI
Izborom tkanina za predfiltraciju različitih boja, lako možete izmeniti enterijer prostorije u par sekundi. Bonus: Predfilter zaustavlja velike čestice, produžavajući životni vek glavnog filtera. Ukoliko je potrebno čišćenje samo ga treba nežno usisati ili oprati u mašini za pranje.


360 ° ULAZ VAZDUHA
Zahvaljujući jedinstvenom ulazu vazduha od 360 °, Blue Pure 221 uvlači vazduh sa sve četiri strane. Cela donja površina Blue Pure 221 se sastoji od naprednog filtera. Milioni ultra tankih vlakana različitih veličina postavljenih u različitim slojevima čine filter manje gustim u odnosu na druge filtere. Kao rezultat dobija se veliki protok vazduha uz nizak nivo buke.
Korišćenjem mehaničke i elektrostatičke filtracije, filter praktično uklanja sva zagadjenja vazduha kao što su: virusi, polen, prašina, spore plesni, dim, alergeni i bakterije.
Kada konačno trebate zameniti filter, ne trebate biti inženjer. Sve što treba da uradite je moguće sa dva prsta i jednim klikom.
Ukoliko je potrebno Blue Pure 221 se može koristiti i u najprometnijim prostorijama gde je velika cirkulacija ljudi. Kombinovanjem filtera sa aktivnim ugljem Blue Pure 221 je efikasan u uklanjanju mirisa, gasova i isparenja.


Cena sa pdv:   41.100,00 rsd