Blueair Classic 205


Blueair Classic 205 - MALI ALI MOĆAN !
Sledeća dostupna WI-Fi generacija prečišćivača vazduha predviđena za male prostorije, do 26 m² uz izmenu vazduha 5 puta u roku od sat vremena. Dostupan displej Vam omogućava praćenje kvaliteta i kontrolu vazduha koji dišete kako biste bili sigurni da je bez prisustva alergena i uzročnika astme.
Takodje možete preuzeti Blueair Friend aplikaciju i spojiti Vaš Blueair Classic 205 uredjaj radi daljinske kontrole.


LAK ZA POMERANJE, LAK ZA UPOTREBU
Blueair Classic 205 je veoma lagan i lak za premeštanje bilo gde unutar Vaše prostorije. Sa svojim kompaktnim dizajnom ventilatora i velikom filtracionom površinom, uredjaj isporučuje  jake performanse, oslobađajući Vaš dom od alergena i uzročnika astme. Uklopiv je i u najmanjim prostorijama.


JEDINSTVENA HEPASilent TEHNOLOGIJA
Blueair Classic 205 koristi Blueair HEPASilent tehnologiju za uklanjanje svih nečistoća u vazduhu. Koristeći najbolje od elektrostatičke i mehaničke filtracije, HEPASilent tehnologija je revolucionarna kombinacija unapredjenog filter medija i elektrostatičkog naboja materijala koje zadržava i sitne čestice. Ovo osigurava da Vaš Blueair prečišćivač daje rezultate superionije u odnosu na samo elektrostatičku ili mehaničku tehnologiju.


U DODIRU SA VAŠIM ČISTIM VAZDUHOM
Dugmad na digitalnom panelu uredjaja čine da Blueair Classic 205 radi samo za Vas. Veoma pregledne LED ikone Vam omogućavaju vidljivost Wi-Fi konekcije, brzine rada i stanja filtera. Podešavanje parametara je lako. Jednim dodirom.
Dodajte i Blueair Aware monitor i preuzmite besplatnu Blueair Friend aplikaciju koja će Vam omogućiti i kontrolu Classic uredjaja bilo gde da se nalazite, i da pratite kvalitet vazduha unutar Vaše prostorije a i kvalitet spoljašnjeg vazduha.

Dostupan samo u našem maloprodajnom objektu Innofilt Concept Store.


Stara cena sa pdv: 47.400,00 rsd
Nova cena sa pdv: 37.920,00 rsd

Blueair Classic serija