Blueair Classic 280i


Blueair Classic 280i - VEČAN DIZAJN SA VIŠE LJUBAVI
Dobrodošli u Blueair Classic 280i. Vanvremenski dizajn sa Wi-Fi konekcijom i integrisanim senzorom za praćenje kvaliteta vazduha. Kao rezultat, visoko efikasni prečišćivač vazduha Vam daje veću kontrolu kvaliteta vazduha u Vašem domu.
Predviđen za male prostorije do 26 m² uz izmenu vazduha 5 puta u roku od sat vremena. Savršen za prečišćavanje vazduha i uklanjanje alergena i uzročnika astme.


JEDINSTVENA HEPASilent TEHNOLOGIJA
Blueair Classic 280i koristi Blueair HEPASilent tehnologiju za uklanjanje svih nečistoća u vazduhu. Koristeći najbolje od elektrostatičke i mehaničke filtracije, HEPASilent tehnologija je revolucionarna kombinacija unapredjenog filter medija i elektrostatičkog naboja materijala koje zadržava i sitne čestice. Ovo osigurava da Vaš Blueair prečišćivač daje rezultate superionije u odnosu na samo elektrostatičku ili mehaničku tehnologiju.


Blueair Classic 280i - BOLJA KONTROLA KVALITETA VAZDUHA
Blueair Classic 280i je Vaš čuvar čistoće vazduha. Digitalni kontrolni panel i zgodna LED dugmad Vam pomažu u praćenju rada prečišćivača, Wi-Fi konekcije i stanja filtera kao i praćenju kvaliteta vazduha sa indikatorima za nivo čestica PM2.5 i VOC (isparenja). Preuzmite besplatnu Blueair Friend aplikaciju i spojite je sa Vašim Classic uredjajem kako biste kontrolisali funkcije kao što su brzina rada, dečije zaključavanje, noćni režim rada i ostalo, bilo gde da se nalazite.


Stara cena sa pdv:   58.700,00 rsd
Nova cena sa pdv:   46.960,00 rsd

Blueair Classic serija