Blueair Classic 405

Karakteristike
Cena, RSD:
67,900.00
57,715.00

Blueair Classic 405 - NAJBOLJI NA TESTU
Nordijski nezavisni institut Testfakta je ocenio Classic 405 sa najvišom ukupnom ocenom 8,4 od 10, kao uredjaj koji ima najviši kapacitet prečišćavanja vazduha i na niskoj i na maksimalnoj brzini. Testiranje je odrađeno u Velikoj Britaniji u laboratorijama Intertek i IBR.
Classic 405 je prečišćivač sa ugrađenom Wi-Fi konekcijom  i kompatibilan je sa Blueair Friend aplikacijom, ima lak interfejs sa LED kontrolnim dugmadima. Obezbeđuje mirnu, snažnu i energetski efikasnu filtraciju vazduha u prostorijama uz uklanjanje alergena i uzročnika astme. 

Blueair Classic 405 - NAJBOLJI ODABIR ZA PROSTORIJE SREDNJE VELIČINE
Dizajniran za prostorije srednje velićine, i preporučen od strane asocijacije Asthma Allergy Nordic, Classic 405 odrađuje posao tiho i efikasno. Asocijacija preporučuje rad prečišćivača na brzini 2, u prostorijama maksimalne površine 40 m².

U DODIRU SA VAŠIM ČISTIM VAZDUHOM
Dugmad na digitalnom panelu uredjaja čine da Blueair Classic 405 radi samo za Vas. Veoma pregledne LED ikone Vam omogućavaju vidljivost Wi-Fi konekcije, brzine rada i stanja filtera. Podešavanje parametara je lako. Jednim dodirom. Dodajte i Blueair Aware monitor i preuzmite besplatnu Blueair Friend aplikaciju koja će Vam omogućiti i kontrolu Classic uredjaja bilo gde da se nalazite, i da pratite kvalitet vazduha unutar Vaše prostorije a i kvalitet spoljašnjeg vazduha.

JEDINSTVENA HEPASilent TEHNOLOGIJA
Blueair Classic 405 koristi Blueair HEPASilent tehnologiju za uklanjanje svih nečistoća u vazduhu. Koristeći najbolje od elektrostatičke i mehaničke filtracije, HEPASilent tehnologija je revolucionarna kombinacija unapredjenog filter medija i elektrostatičkog naboja materijala koje zadržava i sitne čestice. Ovo osigurava da Vaš Blueair prečišćivač daje rezultate superionije u odnosu na samo elektrostatičku ili mehaničku tehnologiju.


Cena sa pdv:   67.900,00 rsd - 15% AKCIJA

MP CENA SA POPUSTOM:  57.715,00 rsd