Blueair Classic 605


Blueair Classic 605 - DOVOLJNO VELIK ZA VELIKE PROSTORIJE
Živite na veliko? Onda Vam je potreban prečišćivač dovoljno jak da zadovoljava velike prostorije. Blueair Classic 605 donosi čistiji, zdraviji unutrašnji vazduh velikim spavaćim sobama, dnevnim sobama i trpezarijama ili bilo kojim velikim prostorijama. Vi i Vaša familija možete uživati u vazduhu bez prisustva alergena i uzročnika astme.

Predviđen za sprostorije do 72 m² uz izmenu vazduha 5 puta u roku od sat vremena.


BEZ OSEĆAJA PROMAJE PRI BILO KOJOJ BRZINI RADA
Zahvaljujući Blueair SurroundAir™ sistemu, Blueair Classic 600 serija može da minimizira osećaj promaje uprkos veoma velikom protoku vazduha. SurroundAir ubacuje nečist vazduh sa dna i sa donjih bočnih strana i oslobadja nežan protok čistog vazduho preko poklopca i gornjih bočnih strana.


JEDINSTVENA HEPASilent TEHNOLOGIJA
Blueair Classic 605 koristi Blueair HEPASilent tehnologiju za uklanjanje svih nečistoća u vazduhu. Koristeći najbolje od elektrostatičke i mehaničke filtracije, HEPASilent tehnologija je revolucionarna kombinacija unapredjenog filter medija i elektrostatičkog naboja materijala koje zadržava i sitne čestice. Ovo osigurava da Vaš Blueair prečišćivač daje rezultate superionije u odnosu na samo elektrostatičku ili mehaničku tehnologiju.


U DODIRU SA VAŠIM ČISTIM VAZDUHOM
Dugmad na digitalnom panelu uredjaja čine da Blueair Classic 605 radi samo za Vas. Veoma pregledne LED ikone Vam omogućavaju vidljivost Wi-Fi konekcije, brzine rada i stanja filtera. Podešavanje parametara je lako. Jednim dodirom. Dodajte i Blueair Aware monitor i preuzmite besplatnu Blueair Friend aplikaciju koja će Vam omogućiti i kontrolu Classic uredjaja bilo gde da se nalazite, i da pratite kvalitet vazduha unutar Vaše prostorije a i kvalitet spoljašnjeg vazduha.


Cena sa pdv:   97.400,00 rsd

Blueair Classic serija