Blueair Classic 680iČIST VAZDUH KOJI JE (SKORO) VEĆI I OD SAMOG ŽIVOTA
Blueair Classic 680i Vam omogućava da se osećate udobno kući sa puno čistog vazduha. Najveći model od naše popularne Classic serije, 680i je dostupna sa Wi-Fi konekcijom i integrisanim senzorom za praćenje klvaliteta vazduha. Prekrasan vazduh Vam omogućava da dišete više i brineta manje o zagađenju unutrašnjeg vazduha.

Predviđen za sprostorije do 72 m² uz izmenu vazduha 5 puta u roku od sat vremena.


JEDINSTVENA HEPASilent TEHNOLOGIJA
Blueair Classic 680i koristi Blueair HEPASilent tehnologiju za uklanjanje svih nečistoća u vazduhu. Koristeći najbolje od elektrostatičke i mehaničke filtracije, HEPASilent tehnologija je revolucionarna kombinacija unapredjenog filter medija i elektrostatičkog naboja materijala koje zadržava i sitne čestice. Ovo osigurava da Vaš Blueair prečišćivač daje rezultate superionije u odnosu na samo elektrostatičku ili mehaničku tehnologiju.


IMAJTE UVID U KVALITET VAZDUHA
Blueair Aware senzor kvaliteta vazduha je integrisan u Blueair Classic 680i. Na prvi pogled možete videti kvalitet vazduha u Vašoj prostoriji. Spojite se na Blueair Friend aplikaciju kako biste pratili promene i dobijali savete za poboljšanje kvaliteta unutrašnjeg vazduha, naučili kako kvalitet vazduha varira u odnosu na Vaše aktivnosti i kontrolisali Vaš uređaj bilo gde da se nalazite.


BOLJA KONTROLA KVALITETA VAZDUHA
Blueair Classic 680i je Vaš čuvar čistoće vazduha. Digitalni kontrolni panel i zgodna LED dugmad Vam pomažu u praćenju rada prečišćivača, Wi-Fi konekcije i stanja filtera kao i praćenju kvaliteta vazduha sa indikatorima za nivo čestica PM2.5 i VOC (isparenja). Preuzmite besplatnu Blueair Friend aplikaciju i spojite je sa Vašim Classic uredjajem kako biste kontrolisali funkcije kao što su brzina rada, dečije zaključavanje, noćni režim rada i ostalo, bilo gde da se nalazite.


Cena sa pdv:   108.700,00 rsd 


Blueair Classic serija