Blueair HealthProtect™ 7770i

Karakteristike
Cena, RSD:
132,000.00


LAGANO ISPUNITE PROSTORIJU SA JOŠ VIŠE ČISTOG VAZDUHA

Prečišćavanje kompletnog vazduha unutar prostorija do 62 m2 svakih 12 minuta!

HEPASilent Ultra™ je najnaprednija tehnologija filtracije. Svaka komponenta je posebno dizajnirana u Švedskoj kako bi pružila maksimalne performanse i energetsku efikasnost. Ova patentirana tehnologija unutar HealthProtect™7770i prečišćivača vazduha kombinuje elektrostatičku i mehaničku filtraciju za ubijanje preko 99% mikroba i uklanjanje prašine, polena, peruti, plesni, VOC i mirisa.

HEPASilent Ultra™ tehnologija isporučuje 50% više čistog vazduha, troši 55% manje energije i ima za 10% manji nivo buke u odnosu na tradicionalnu Hepa filtraciju.


24/7 ZAŠTITA PROTIV VIRUSA I BAKTERIJA

Čak i u stanju mirovanja, patentirana GermShield™ tehnologija omogućava da HealthProtect™7770i prečišćivač vazduha proaktivno vrši monitoring Vaše prostorije i ubija viruse i bakterije u samom filteru koristeći mali protok vazduha i plazma naelektrisanje. Nežan i blag protok vazduha onemogućava rast i dalje razmnožavanje mikroorganizama.


VIŠE ČISTOG VAZDUHA U SVAKOM UGLU PROSTORIJE

Patentirana SpiralAir™ distribucija prečišćenog vazduha isporučuje čist vazduha u smeru 360°, čime se postiže bolje i brže pokrivanje i najzaklonjenijih delova prostorija.


LCD DISPLEJ

Premijum LCD displej prikazuje detaljne podatke stanja vazduha - koncentracija različitih veličina čestica do čak PM1, nivo isparljivih jedinjenja VOC, temperaturu i vlažnost. Takodje na displeju možete pratiti koliko je još ostalo vremena do zamene filtera.


SA VAMA NA SVAKOM MESTU

Integrisan Wifi daje mogućnost da u svakom trenutku možete preko mobilne aplikacije i preko ugrađenog laserskog senzora za praćenje kvaliteta vazduha, pratiti stanje i kvalitet vazduha unutar prostorije i shodno tome podešavati rad uređaja sa svih lokacija.


Redovna cena sa pdv: 132.000,00 rsd