BST detektabilni Skalpel


  • Detektabilni skalpel Smartcut sa sečivom koje se uvlači - Ima potpuno zatvorenu ručku bez delova koji se mogu ukloniti. Nož za uvlačenje je potpuno zatvoren kada se ne koristi. Dizajniran je tako da se sečivo uvlači bilo kojim nekontrolisanim potezom gde klizač sečiva nije pritisnut napred.
  • Detektabilni skalpel Boxer 700 sa sečivom koje se uvlači - Dizajniran za sečenje kartona i poseduje jedinstven i visoko efikasan mehanizam za sečenje koji se sastoji od kukastog i ravnog sečiva bezbedno sakrivenog iza štitnika.

  • Detektabilni skalpel ReAkta sa sečivom koje se uvlači - Detektabilni skalpel sa oštricom od nerđajućeg čelika koja se automatski uvlači. Sečivo se zaključava u OUT položaju dok se vrši kontrolisani rez. Ako se scalpel trgne, protrese ili ispusti, sečivo će se automatski uvući.
  • Detektabilni skalpel Profi 25 sa konstrukcijom od aluminijuma i metala sa sečivom koje se uvlači - Skalpel robusne konstrukcije od aluminijuma i plastike koja se otkriva u metalu. Nož je od nerđajućeg čelika sa oprugom koja uvlači sečivo. Sečivo se uvlači nakon bilo kakvog nekontrolisanog poteza pri čemu klizač noža nije pritisnut unapred.