Aquaporin A2O PureDoživite prečišćivač vode kojeg pokreće Aquaporin jedinstvena tehnologija prečišćavanja čija svojstva pružaju čistu vodu koja odiše prirodnim okusom.

Novi, elegantni i jednostavni A2O Pure prečišćivač vode obezbeđuje prečišćenu čistu vodu izvrsnog ukusa pravo iz slavine. Osim toga, A2O Pure-sistem nudi najbolju moguću sigurnost pružajući najveće stope uklanjanja zagađivača vode.

Meri kvalitet vaše vode, ima detekciju curenja, automatsko čišćenje i dizajn koji štedi prostor savršen za svakoga ko voli stil i jednostavnost.
A2O Pure je prečišćivač vode koji osigurava jednu od najvažnijih životnih vrijednosti, zdravlje Vas i Vaše porodice.

Moderna kuhinja konstantno se usavršava. U vremenu u kojem naša voda za piće više nije tako čista kao u našem detinjstvu, važno je suočiti se s novom realnošću različitih kvaliteta vode koja bi mogla ugroziti zdravlje naših porodica.
A2O Pure sa integrisanom tehnologijom Aquaporin Inside® savršen je prečišćivač vode koji štedi prostor i nudi najveće stope uklanjanja zagađivača vode kao što su: PFAS,  Pesticidi,  Teški metali,  Mikroplastika,  Virusi,  Hormoni,  Nitrati i itd.

Pametno praćenje

Jednostavna kontrola i praćenje kvaliteta vode, vreme zamene filtera, ušteda plastičnih boca i još mnogo toga s vezom aplikacije putem WiFi-a.

Sigurna i zdrava voda

Značaj automatskog ispiranja smanjuje rizik od začepljenja i sprečava razmnožavanje bakterija. Nema rezervoara za skladištenje – eliminiše se rizik od stvaranja i rasta bakterija.

Automatska detekcija curenja

Ako sistem otkrije curenje, isključit će se kako bi se smanjila šteta u kući.

Jednostavna zamena filtera

Zamenite filtere u sekundi. Brzo izmenjivi "click-and-seal" filteri čine zamenu filtera brzom i lakom.


Redovna cena sa pdv: 91.200,00 rsd