Aquaporin One

Cena, RSD:
77,800.00
66,130.00
PREČIŠĆIVAČ VODE SA biomimetik membranom


Doživite prečišćivač vode kojeg pokreće Aquaporin jedinstvena tehnologija prečišćavanja čija svojstva pružaju čistu vodu koja odiše prirodnim ukusom.
Efikasan, elegantan i jednostavan Aquaporin ONE prečišćivač vode obezbeđuje prečišćenu čistu vodu izvrsnog ukusa pravo iz slavine.
Aquaporin ONE je prečišćivač vode koji osigurava jednu od najvažnijih životnih vrednosti, zdravlje Vas i Vaše porodice. Moderna kuhinja konstantno se usavršava. U vremenu u kojem naša voda za piće više nije tako čista kao u našem detinjstvu, važno je suočiti se s novom realnošću različitih kvaliteta vode koja bi mogla ugroziti zdravlje naših porodica.

Prečišćivač vode ispod sudopere
ONE je dizajniran sa pažnjom na jednostavnost i ekskluzivnost. Uska i estetska mašina staje ispod sudopere i dolazi kao rešenje sve u jednom sa jednosmernom slavinom. Sa samo dva kertridža i njihovim indikatorom zamene na mašini, ONE se lako instalira i koristi. Lakoća za korišćenje se nastavlja jer jedini zahtev za održavanje ONE je zamena kertridža koju možete lako da uradite sami.

Manje otpada i konstantno visok protok vode - u uslovima niskog pritiska
Zbog svog neobičnog visokog kapaciteta, ONE isporučuje konstantan protok od 1,75 l/min prečišćene vode - čak i u uslovima niskog pritiska. Ovo odgovara punjenju čaše vode za manje od 7 sekundi. Sa stopom oporavka vode od 65%, ONE troši znatno manje vode od prosečnog prečišćivača - samo 35% vode koja uđe u ONE. Vrhunska stopa oporavka i priroda visokog protoka omogućeni su efikasnim dizajnom mašine i Aquaporin patentiranom tehnologijom Aquaporin Inside®.

Patentirano od Aquaporin Inside®
Unutar ONE ćete naći jedinstvenu Aquaporin Inside® tehnologiju ugrađenu u DWRO™ membrani. Osnovni element Aquaporin Inside® tehnologije je akvaporin protein koji je odgovoran za transport i prečišćavanje vode u svim živim ćelijama. Milijarde godina evolucije učinile su akvaporine daleko boljim od bilo kog filtera za vodu koje je napravio čovek jer su super-efikasni i super-selektivni za vodu, dok odbacuju sva neželjena jedinjenja.
Akvaporin proteini su toliko važni za život na Zemlji da je Nobelova nagrada za hemiju dodeljena profesoru Peter Agre 2003. godine za njegovo otkriće vodenog kanala akvaporina. Kada voda iz slavine potiče kroz Aquaporin Inside® membranu, prirodni proteini akvaporina deluju kao ,,autoput” za vodu.
Aquaporin ONE sa integrisanom tehnologijom Aquaporin Inside® membrana savršen je prečišćivač vode koji štedi prostor i nudi najveće stope uklanjanja zagađivača vode kao što su: PFAS, pesticidi, teški metali, mikroplastika, virusi, bakterije, kamenac, hlor, hormoni, nitrati i itd.

Pametno praćenje, jednostavna kontrola vreme zamene filtera, ušteda plastičnih boca i još mnogo toga je sigurna i zdrava voda.  Značaj automatskog ispiranja smanjuje rizik od začepljenja i sprečava razmnožavanje bakterija.
Nema rezervoara za skladištenje, direktna filtracija – eliminiše se rizik od stvaranja i rasta bakterija. 

Jednostavna zamena filtera.  Zamenite filtere u sekundi. Brzo izmenjivi "click-and-seal" filteri čine zamenu filtera brzom i lakom.

Nova cena sa pdv: 66.130,00 rsd
Stara cena sa pdv: 77.800,00 rsd